Shtëpia e Erla Mëhillit është një xhungël e vërtetë

Kush ka fëmijë e di se ç’do të thotë të mbash në rregull një shtëpi. Kur themi që shtëpia e Erlës është një xhungël e vërtetë me siguri keni menduar një rrëmujë. Por në fakt jo. I biri ka shumë lodra për tu argëtuar dhe siç duket kafshët janë të preferuarat e tij. Kafshë ferme apo xhungle, pak rëndësi ka. Ajo që bie në sy është se ligjin në këtë xhungël e bën i biri i Erlës. Dhe paska ditur të vendosë mjaft rregull. /Kids Time/

Share With:
Translate »
874 Views