Si është të jesh pjesë e familjes mbretërore? Pyetja e nxënëses “kap pa përgatitur” Kate Middleton

Princesha Kate foli me nxënësit e shkollës në shfaqjen e luleve të Chelsea dhe ata i bënë asaj shumë pyetje! Me pafajësinë që karakterizon një fëmijë të vogël, në një moment ajo u pyet se “si është të jesh pjesëtare e familjes mbretërore?”.

Nëna e dashur e tre fëmijëve vuri në dukje karakteristika të ndryshme, duke theksuar ndër të tjera: “Duhet të punosh shumë, por e di se pjesa më e mirë është të takosh fëmijë si ti”.

Mirëpo, nxënësja donte të dinte se çfarë po bënte familja mbretërore. Në atë moment, Princesha Kate shpjegoi: “Ndihmon në mbështetjen e të gjithë njerëzve të ndryshëm në vend, tregon të gjithë punën e mahnitshme që po bëhet dhe kujdesesh për të gjithë.

Kate Middleton, duhet theksuar se është jashtëzakonisht komunikuese dhe ka dëshmuar se mund t’i përgjigjet me ëmbëlsi çdo pyetjeje. Një arsye, në fund të fundit, që e bën atë kaq të dashur për publikun e gjerë.

Share With:
Translate »
59 Views