“Si në ëndërr me ty”, këngëtari i njohur shqiptar bëhet baba për herë të parë!

Këngëtari Irkenc Hyka është bërë baba për herë të parë.

Nëpërmjet një postimi në rrjete sociale këngëtari ka ndarë lajmin e ëmbël dhe emrin e veçantë që ka zgjedhur për të birin.

‘Si në ëndërr me ty sot jemi zgjuar!
Sa shumë jemi lutur për ty, dhurata jonë e Zotit, Aian!
Na e ke çuar jetën në dimension tjetër që kur morëm vesh egzistencën tënde, dhe sot që të mbajmë në duar e dimë ca do të thotë vërtete të marësh frymë! Mami dhe babi do të duan, do të mbrojnë, do të jepin çdo të mirë të vetës për të gjithë jetën!’

rfffffffffffff

Share With:
Translate »
69 Views