Si ta mësoni gjininë e fëmijës në kushte shtëpie, pa bërë eko

Të gjithë prindërit janë të entuziazmuar dhe e presin me padurim momentin kur marrin vesh gjininë e fëmijës së tyre. Të gjithë i drejtohen gjenekologut për të bërë eko dhe për tu njohur me gjininë e fëmijës. Por nga ana tjetër ka shumë e shumë metoda dhe teste të ndryshme të vjetëra të cilat përdoren nga nënat e reja për të kuptuar gjininë e fëmijës. Ne do tju mësojmë në metodë shumë të thjeshtë.

Soda e bukës përveç përdorimeve të mahnitshme në kuzhinë dhe jo vetëm, përdoret edhe si një mjet për të mësuar nëse foshnja juaj do të jetë vajzë apo djalë. Ju duhet vetëm pak sodë buke dhe një filxhan i vogël. Shtoni sodën në filxhan dhe më pas hidhni pak urinë në të. Nëse krijohen flluska, atëherë foshnja juaj do të jetë djalë. Nëse nuk krijohen, me shumë gjasa prisni një vajzë. Ky test ka rezultuar i saktë në 22 nga 31 raste. Kjo është një mënyrë shumë interesante për të mësuar se çfarë gjinie i përket foshnja juaj.

Share With:
Translate »
3157 Views