Ja sa paguan bota për një babysitter

Ju të gjithë,  gjithnjë e më shumë jeni duke shtuar shpenzimet për të paguar një babysitter. Një sondazh i ri nga Care.com zbulon se familjet po paguajnë gjithnjë e më shumë për babysitters. Sa më shumë? Sipas të dhënave, shkalla mesatare e pagës së një babysitteri është është 13.97 dollarë, ose 26 përqind më shumë nga mesatarja prej 11.11 dollarë që ishte në vitin 2010. Shkalla më e shtrenjtë e raportuar ishte 16.68 dollarë në San Jose, Kaliforni, ndërsa më pak e shtrenjtë ishte $ 12.67 në Akron, Ohajo. Natyrisht, këta shifra nuk do të jenë shumë tronditëse për shumë prindër, veçanërisht nëse je një nga ata me fat që kanë gjetur një babysitter të besueshëm të cilën të dy ju si prindër dhe fëmijët tuaj e adhurojni.

Share With:
Translate »
856 Views