Si të visheni në zyrë pas shtatzënisë?

Janë ato me fat, që gjenetika i ka përkëdhelur, që humbasin të gjitha kilet e fituara gjatë shtatzënisë ne pak javë ose ndonjë muaj. Janë edhe të tjerat, që ju duhet gjashtë, dymbëdhjet muaj, ose më shumë për t’i eleminuar. Por kur përfundon periudha e lejes së lindjes dhe duhet kthyer në punë, do të dëshironit të rivishnit atë kombinimin prej business woman që ju shkonte aq shumë, por nuk mundeni. Gjeni në galerinë tonë të fotove disa kombinime për të kaluar periudhën post shtatzëni në zyrë.

Share With:
Translate »
843 Views