Sot 4 vjet më parë, Kaltrina shkoi në shkollë me babin…

Janë pikërisht këto kujtimet që të bëjnë të ndihesh mirë dhe keq. Tani kemi edhe mediat sociale që na i kujtojnë disa gjëra nëqoftëse ndodh t`i harrojmë. Gruas së Dr. Florit i ka treguar Facebook se fiks 4 vjet më parë, i shoqi i saj shoqëroi të bijën për në ditën e parë të shkollës. Në foton e ripostuar këtë herë është Kaltrina e mbështetur e sigurtë te babi dhe ai që e mban fort me të dyja duart.
Vitin e shkuar edhe pse jo fizikisht, Flori e shoqëroi vajzën për në shkollë, sepse në makinë luhej një nga këngët e tij. Sa shumë emocione:

Memories ❤️#Kaltrina #firstdayofschool #mebabushkon

A post shared by Blerinakondi (@blerinakondi) on

ori

Share With:
Translate »
717 Views