Studentja gjen një bebe tek mbeturinat, pas pak ndodh e papritura…

Jane quhet studentja e cila e gjen një bebe në çantë që ndodhej tek mbeturinat. Ajo preket se si fëmija qan dhe e merr përgjegjësinë ta rritë si të veten, pavarësisht paragjykimeve të shoqërisë.

Ngjarja është e bazuar në histori të vërtetë. E rrëfen burri për gruan e saj. Në fillim, ai u bë mësuesi i vajzës së vogël, pastaj u shndërrua në babain që kurrë nuk e pati. Ai e kuptoi shumë mirë gjendjen e Janes dhe e përkrahu atë.

Mirëpo një kohë gjatë studimeve, ai i foli asaj që t’i tregojë shoqërisë të vërtetën, nga që për Janen flitej se që në moshën 18 vjeçare kishte lindur fëmijë, gjithçka e keqe thuhej për të.

Por, reagimi i Janes në këtë rast ishte: “Më mirë të flasin për mua se sa për Junen.”

Ndiqeni rrëfimin prekës të këtij burri për gruan dhe vajzën e tij.

 

Share With:
Translate »
504 Views