Studimi: Baballarët që kanë vajza jetojnë më gjatë e janë më të suksesshëm

Baballarët që kanë vajza jetojnë shumë më gjatë, janë njerëz më të mirë. Si dhe kanë sukses në karrierë.

Sipas një studimi nga Harvard Business School, vajzat i ndihmojnë shumë baballarët që ta shohin jetën në një tjetër këndvështrim. Duke bërë kështu që ata të jenë më të kuptueshëm edhe me bashkëshortet e tyre.

Në studim u përfshinë 50 baballarë të cilëve iu dhanë disa pajisje regjistrimi ndërsa në krahë mbanin djemtë apo vajzat e tyre. Analizat e studimit ishin të qarta, vajzave baballarët u kushtonin 60 për qind më shumë kohë sesa djemve.

“Kush ka vajza, botën ka”!

Share With:
Translate »
1655 Views