Surprizat që e pritën në shtëpi Eren Nikun, djalin e Vedat Ademit

Lajmi i ardhjes në jetë i djalit të dytë të Vedat Ademit na gëzoi të gjithëve. Pas bërjes publike të emrit dhe lajmit të bukur, erdhi koha që mami Dorela të na njihte me surprizat e para. Një tollumbace dhe një torë e presin atë në shtëpi për t’i uruar mirëseardhjen! Urojmë që edhe fatin ta ketë të ëmbël! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
579 Views