Surprizë, edhe Sara me Lorin në dasmën mbretërore

Ndërkohë që e gjithë bota ka kthyer sytë nga dasma mbretërore që po zhvillohet në Angli, Lori Hoxha ka shpërndarë një postim që na surprizoi të gjthëve. Ajo shihet bashkë me Sarën jashtë pallatit mbretëror në Britani, sëbashku me motrën e saj Sara, të veshura sport dhe duke shijuar një kafe. “Meghan po të presim” ka shkruar bukuroshja, ndërkohë që komenti tipik i Sarës ishte: “This is my dream come true. Kam 1 vit qe pres”.
Nuk e dimë nësë kjo foto është nga arkivat e bukurosheve, apo ato ndodhen vërtet kaq pranë ngjarjes më të bujshme të vitit. Sido që të jetë, këta vajza janë me shumë fat. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
720 Views