Archive

Në ditëlindjen e parë të Floranit, djalit të Albanit dhe nipit të Dr. Florit, është rikijuar një fotografi e pabesueshme e treshes historike të West Side Family. Por

Thonë që jeta me njërën dorë të hedh, ndërsa me tjetrën të pret. Dhe dëshmia për këtë na vjen nga familja Kondi, së cilës jeta një Flor jua

Danieli, djali i këngëtarit të ndjerë, Dr. Flori, fatkeqësisht nuk po rritet me praninë e të atit fizikisht. Ishte vetëm pak javësh kur babai i tij u nda

Translate »