Archive

Nuk kishte si të ndodhtë ndrydshe, përpara se ai të jetë një kryeministër, ai është një baba dhe si i tillë i lind detyra e kujdesit dhe përgjegjësisë

Beatrix Ramosaj ka ndarë me ne në Instagram një fotografi nga fëmijëria ku duket sëbashku me të vëllain Alban dhe babin e tyre të ndjerë. Sic duket ato

Danieli, djali i këngëtarit të ndjerë, Dr. Flori, fatkeqësisht nuk po rritet me praninë e të atit fizikisht. Ishte vetëm pak javësh kur babai i tij u nda

Translate »