Kryeministri Rama ndjek vetëm një person në Instaram, dhe ai është…

Nuk kishte si të ndodhtë ndrydshe, përpara se ai të jetë një kryeministër, ai është një baba dhe si i tillë i lind detyra e kujdesit dhe përgjegjësisë për fëmijët e tij. Dhe duket se Edi Rama dëshiron ta ketë nën kontronll edhe në rrjetet sociale djalin e madh Greg. Ndërsa Ramën e ndjekin 103 000 vetë në Instageam, ai ndjek vetëm një, pikërisht Gregorin. Nuk e dimë përse kjo zgjedhje e kryeministrit, por ndoshta do t’i tregojë Gregut, se pavarësisht të gjitha posteve që mbart, bota rrotullohet vetëm ndaj të birit.

 

Share With:
Translate »
944 Views