Archive

Kim Kardashian është një nga figurat më të komentuara të showbizz-it botëror. Sot, ajo është nënë e një vajze dhe një djali. Vajza, North West është fëmija i

Të gjithë e dimë dëshirën e Kim Kardashian për të pasur një fëmijë të tretë. Por doktorët disa kohë më parë ia “ndaluan” Kim-it këtë gjë pasi mund

Shpesh femrat kanë perceptimin se shtatzania do ta shëmtojë dhe prishë trupin e tyre. Kjo është një nga arsyet më të mëdha pse disa prej tyre ngurrojnë të

Translate »