Fëmijën do ta lindë gjyshja dhe jo mami, çudirat nuk kanë të sosur tek Kardashianët

Të gjithë e dimë dëshirën e Kim Kardashian për të pasur një fëmijë të tretë. Por doktorët disa kohë më parë ia “ndaluan” Kim-it këtë gjë pasi mund të rrezikonte jetën e saj, nëse bënte një fëmijë të tretë.

Pavarësisht kësaj,  Kim ka vendosur që fëmijën e saj ta mbajë në bark Kris Jenner, e ëma e saj, e cila ka thënë se me kënaqësi do të bëhej nënë surrogate për të mbajtur nipin apo mbesën e saj në bark.

Ky vendim i Kris nuk është pritur mirë nga motrat e Kim, të cilat janë shprehur se është pamundur që nëna e tyre 61 vjeçare të mbajë në bark një foshnje. Por Kris në fakt nuk i ka marrë parasysh se çfarë kanë thënë vajzat e saj, por ka shkuar menjëherë tek doktori me besimin që mund ta ndihmojë vajzën e saj, Kimin.

Share With:
Translate »
946 Views