Archive

Fundjava është bërë për të pushuar por edhe për të bërë ndonjë punë shtëpie. Përjashtim nga këto "rregulla" nuk bën as këngëtarja Ledina Çelo. Tashmë e dimë që

Këngëtarja Ledina Çelo është mjaft aktive në rrjetet sociale. Pothuajse çdo ditë ndan me ndjekësit momente nga jeta e saj e përditshme e cila prej vitesh i është

Siç dihet Ledina Çelo jeton prej vitesh në Gjermani së bashku me familjen e saj e cila përbëhet nga bashkëshorti dhe dy fëmijët, Erlisi dhe Perianna. Ajo i

Translate »