Archive

Cristiano Ronaldo pret të bëhet me binjakë, edhe pse në media u përhap lajmi që ato lindën dhe ky fakt e ka lumturuar pa masë dhe nuk i

Orë të tensionuara për Cristiano Ronaldo, lojtarin e Real Madridit i cili po hetohet nga autoritet spanjolle për evazion fiskal. Pavarësisht gjendjes, futbollisti nuk është vetëm për të kaluar

Të gjithë e dimë dëshirën e Kim Kardashian për të pasur një fëmijë të tretë. Por doktorët disa kohë më parë ia “ndaluan” Kim-it këtë gjë pasi mund

Translate »