Archive

Ka shumë gra të cilat dëshirojnë t’i japin gji bebes, por nuk kanë mundësi. Disa sosh nuk kanë qumësht të mjaftueshëm, mendojnë se bebes qumështi nuk i bën

Motrat Istefi, Nora, Nita dhe Era janë vajzat e gazetarit të ndjerë Nezir Istrefi dhe këngëtares Suzana Tahirsylaj. Ata kanë dhe një vëlla të quajtur Bledi. Nora dhe Era

Personazhet e Disney janë ata të cilat na kanë shoqëruar gjatë fëmijërisë. Padyshim të gjithë ne kemi patur të preferuarit tanë dhe e reflektonim në veshje, vizatime dhe

Reneè është vajza e çiftit të famshëm Nora Istrefi dhe Robert Berisha dhe sot bëhen dy vjet që nga ardhja e saj në jetë. Tezja e saj që gjithashhtu

Translate »