Tani të gjitha gratë që përballen përditë me pyetjen aspak delikate “Pse nuk bën një fëmijë”, ja ku e kanë përgjigjen më zonjërore të mundshme

Me vitet Jennifer Aniston është shndërruar jo vetëm në një ikonë mode, stili dhe bukurie, por edhe një version i ri feminizmi që i di vetë të drejtat e saj, i bën vetë zgjedhjet dhe nuk ndikohet nga ajo që shoqëria pret domosdoshmërisht prej grave.

“Kjo është zgjedhja ime. Nuk e kam pasur qëllim të jetës dhe për mua nuk është dramë mospasja e një fëmije. Por kjo nuk do të thotë se jam më pak grua”, tha Jennifer.

Nuk ka vendosur të bëjë fëmijë dhe kjo është zgjedhja e saj. Ndaj inkurajon të gjitha gratë që në jetë bëjnë zgjedhjet e tyre.

 

Share With:
Translate »
667 Views