Të gjithë e kemi bërë kur ishim fëmijë, Nora dhe Era e bëjnë tani dhe s’kanë turp fare!

Me siguri që edhe ti kur ishe i/e vogël je zgjatur te kopshti i komshies për të marrë një mollë apo kumbull që varej.

Epo Nora dhe Era Istrefi, e bëjnë edhe tani që janë rritur kur shohin ndonjë pemë të parezistueshme.

Dy këngëtaret motra, po kalojnë bashkë këto ditë vere e të martën kanë drekuar së bashku.

Pasi kanë mbaruar drekën ato janë nisur drejt makinës, dhe rrugës kanë marrë nga një mollë në pemën që ndodhej pranë parkingut.

Share With:
Translate »
603 Views