Të paktën një lajm i mirë për Tyrese Gibson dhe të bijën

Aktori i “Fast & Furious” mund të rimarrë 50/50 kujdestarinë e vajzës së tij, por me disa kushte. Gjyqtari lëshoi një sërë kushtesh, duke përfshirë:

– As Tyrese as Norma Gibson nuk mund të përdorin ndëshkimin trupor në disiplinimin e 10-vjeçares Shayla.

– Tyrese duhet të marrë klasa prindërore të fokusuara në disiplinimin e duhur të vajzës së tij.

– Të dy Tyrese dhe Norma duhet të regjistrohen në “klasa të konfliktit të madh prindëror “.

– Tyrese dhe Shayla duhet të regjistrohen në terapinë e përbashkët me një psikolog. Shayla duhet gjithashtu t’i nënshtrohet këshillave individuale.

Sipas urdhrit, Tyrese do te mbajë vajzën Shayla për Krishtlindje dhe Vitin e Ri dhe të gjitha vizitat e tij do të duhet të shpenzohen në Southern California … deri më 30 prill.

Share With:
Translate »
804 Views