Thjesht ata që janë, fëmijët nuk bëjnë asgjë për të realizuar këto foto të adhurureshme

Nuk është sekret që spontaniteti dhe sinqeriteti i fëmijëve na pëlqen aq shumë të gjithëve. Këta bukurosha të vegjël përdorin këto taktika gjatë gjithë kohës për të marrë vëmendjen e të rriturve. Shikoni këto karaktere në këtë koleksion dhe kënaquni me këto fytyra që do t’ju lënë pa fjalë.

Mami dua një foto timen me këtë pataten të lutem…

Para dhe pas

Është thjesht dashuri

Mos guxo…

Kur edhe ti imiton fytyrën e tij

Rrezik

Kur fëmija i ngjan Beaker nga “The Muppets”

Uaaaaa

Ufff s’ka asnjë gjë për të parë në televizor

Kur ty të thërrasin zoti Fotozheniku

Kur del në foto me një VIP

Një histori e trishtueshme në tre foto

Bëmë baba të të ngjaj

A thua se luleshtrydhet do të të ndryshojnë situatën

Iuuu…

A mundesh të mos e pëlqesh këtë foto?

Share With:
Translate »
700 Views