Thyhet rekordi i qenushëve dalmatë, vijnë në jetë 18 njëherësh

Lindja e qenushëve të racës dalmatë nga Miley ka thyer rekordin botëror pasi ka sjellë në jetë 18 prej tyre për 13 orë. Ky është një nga rastet e vecanta, pasi pronarja e qenit priste që të lindnin vetëm 3 qenushë. Ndërkohë, menjëherë pas lindjes janë vaksinuar të gjithë dhe kanë qëndruar në qendrën veterinare të qytetit Victorian, ku stafi po kujdeset për to. Nuk dihet nëse qenushët do të jepen për adoptim, apo pronarja do ti mbajë në shtëpinë e saj derisa të rriten.

Nuk dihet nëse qenushët do të jepen për adoptim, apo pronarja do ti mbajë në shtëpinë e saj derisa të rriten.

Share With:
Translate »
700 Views