Tian, i mrekullueshëm nën filtrat e snapchat-it | Video

Tiani ka mbushur disa muaj dhe ende pa e prekur teknologjinë me duart e tij, falë mami Tunës ai po familjarizohet me të. Sot ai ka provuar efektet e fytyrave të aplikacionit Snapchat dhe duket edhe më i ëmbël. Se për çfarë e kemi fjalën shikojeni videon mëposhtë dhe jemi të bindur që do ta riktheni disa herë për ta parë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
730 Views