Tiranë, vjen në jetë fëmija i parë për vitin 2024 në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”

Ka lindur bebja i parë për vitin 2024 në Shqipëri. Ai është djalë dhe peshon 3kg e 200 gram.

Lindja është kryer te materniteti “Mbretëresha Geraldine” në Tiranë.

Pas këtij djali në maternitetin “Koço Gliozheni” ka lindur bebja e dytë e cila është vajzë.

Share With:
Translate »
50 Views