Tronditëse/ Kjo nënë drogoi të birin 15-vjeçar, e përdhuni dhe mbeti shtatzënë me të

Një rast i rëndë abuzimi seksual është zbuluar në Britaninë e Madhe, ku një nënë akuzohet se ka përdhunuar djalin e saj, madje duke mbetur shtatzënë me të.

Ngjarja ka ndodhur në Liverpool, ku Sarah Campbell 40 vjeç, drogoi djalin e saj dhe e përdhunoi. Më shokuese e bën fakti që në dhomën ku 40-vjeçarja kreu abuzimin, kishte dhe persona të tjerë që po flinin por që nuk vunë re gjë.

Sarah Campbell, 40, took drugs with the teenager and had sex with him on a golf course
Megjithatë ky nuk ishte rasti i vetëm, pasi gruaja e përsëriti disa herë këtë gjë, madje duke mbetur dhe shtatzënë me të birin.

Kur autoritetet kuptuan ngjarjen gruaja madje akuzoi djalin se ishte ai që e kishte përdhunuar duke e lënë shtatzënë, dhe sipas saj madje e kishte dhunuar. Megjithatë gjithçka u zbulua pasi djali dëshmoi dhe u kryen ekzaminimet mjekësore.

Gruaja është dërguar në një qeli paraburgimi, ndërsa nuk dihet se çfarë do ndodhë ende me foshnjën që ajo pret.

Campbell was sentenced for nine years and six months for nine counts of sexual activity with a child

Share With:
Translate »
69 Views