Tuna dhe Patrisi çojnë Tian në spital

Në vaskë, në shëtitje, në plazh, në krevat, kudo e kishim parë Tianin, por asnjëherë te mjekja. Dy prindërit e rinj, Tuna dhe Patris, e çuan djalin për vizitën e përmuajshme te pediatria dhe Tuna ndau foto. Duket që është nji kontroll rutinë, pasi nëse djali do të ishte sëmurë, prindërit nuk do të ishin kaq të qeshur sa c’duket në foto.
Ka tre lloje prindërish të rinj. Ata që nuk postojnë asnjë foto të fëmijës, ata që postojnë vetëm një dorë, një këmbë, pra pjesë por jo gjithë fëmijën dhe ata që publikojnë foto të bebit, madje që nga materniteti. Tuna dhe Patrisi bëjnë pjesë te kjo e fundit.

Share With:
Translate »
1424 Views