Tuna, një fabrikë qumështi…

Këngëtarja e njohur Tuna ka treguar që në fillim se ajo e ushqen me qumësht gjiri djalin e saj Tianin e së fundmi m ka postuar një fotografi në profilin e saj në Snapchat ku shpjegon në mënyrë shëruese se çfarë do të thotë të jesh një fabrikë qumështi prej mishi e kockash. Një gji në mënyrë metaforike i është vendosur një grykë dhe tapë, është praktikisht çfarë është një nënë që ushqen fëmijën me qumësht gjatë muajve të parë. Tiani është ende i vogël për të përtypur dhe pranuar ushqime të tjera, pra gjithçka i duhet për t’u rritur shëndetshëm e merr vetëm tek qumështi i gjirit.

una

Share With:
Translate »
1138 Views