U bënë me djalë pasi humbën foshnjen, Mërgimja dhe Xhemi rrëfehen për herë të parë

Një prej çifteve më simpatike në mediat sociale, Mërgimja dhe Xhemi, kanë dhënë një intervistë nga Zvicra ekskluzivisht për Prive.

Dyshja kanë rrëfyer sfidat e shumta që kanë kaluar, dhe rikthimin e gëzimit.

Kohë më parë ata gjetën forcën ta përballojnë humbjen e fëmijës së tyre të porsalindur.

Por, si e gjetën ata motivin për t’iu kthyer jetës së lumtur? Këto dhe detaje të tjera i kuptoni përmes video materialit të mëposhtëm.

Share With:
Translate »
35 Views