U desh të shihnim ftesën e dasmës për të mësuar se Harry ka përdorur gjithë jetën nofkën që i ka vënë William dhe jo emrin e vërtetë

Vendosja e nofkave dhe emrave të shkurtër që ndonjëherë dhe nuk kanë lidhje me emrin e vërtetë është e pashmangshme, nëse rritesh në një familje të madhe me motra e vëllezër! Por dhe nëse je fëmijë i vetëm, këto të fundit mund të vendosen nga prindërit apo të afërmit ! Pra të gjithë ne, kemi patur, ose vazhdojmë ende të thirremi me një noffkë e cila mund të na ketë shoqëruar prej fëmijërisë ! Ky është rasti i Princit Harryt, dhëndrit më të ri të familjes mbretërore, i cili duket se prej vitesh nuk na e ka thënë emrin e vërtetë ! PO, PO, Harry është një nofkë dhe nuk është emri i vërtetë i Princit !
Do të duhej të shihnim ftesën zyrtare të dasmës për të mësuar se ai quhet Princi Henry Charles Albert David i Uellsit!

henrir
Duket se Harry është një shkurtim i emrit Henry dhe që në moshë të hershme ai është thirrur Harry nga i vëllai më i madh dhe të gjithë pjestarët e tjerë ta familjes mbretërore.

Share With:
Translate »
885 Views