Uliks, djali i Adelina Ismailit, ka një “mesazh”

Djali i Adelina Ismailit, vetëm disa javësh, është kthyer në një nga fëmijët më popullor për publikun, sigurisht prej famës së mamit. Përndryshe ai do të ishte si çdo fëmijë tjetër dhe çdo gjë që do të bënte ai, nuk do të përbënte lajm për publikun se për familjarët patjetër që po. Sot, Vali, bashkëshorti i Adelinës dhe babai i Uliksit ka shpërndarë një foto të të voglit si për të na dhënë një mesazh nga i biri. Hmmm… kaq shpejt ta ketë kuptuar jetën mbi tokë Uliksi?! /Kids’ Time

 

Share With:
Translate »
1872 Views