Uliks, në krahët e mami Adelinës me sytë nga babi

Vetëm para disa muajsh Adelina dhe Vali na dhanë lajmin e bukur se u bënë prindër të një djali. Emrin e zgjodhi babi dhe e quajtën të voglin Uliks. Sot, në profilin e tij në facebook, Vali Krasniqi ka shpërndarë një foto të Adelinës me të birin. Duket se Uliksi është rritur mjaftueshëm për t’ua bërë qejfin të dy prindërve. Teksa ndodhet në krahët e mamit, vëmendjen ia kushton babit. Eh sa dinë dhe këto të vegjëlit! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
943 Views