Uliksi rritet çdo ditë dhe është kaq i ëmbël

Uliksi, djali i Adelina Ismailit po rritet çdo ditë e më shumë dhe mami e babi i tij na mbajnë të përditësuar me fotot e tij të herë pas hershme. Sot na surprizoi babi Vali me një fotografi të të dyve, bardhë e zi, që duket sikur ka dalë nga arkivat e Marubit. Një gjë është e sigurt, Uliksi i ka shumë të mira marrdhëniet me aparatin fotografik, nisur nga genet e tij aq të bukura prej djalë Missi. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
847 Views