Mjekët e Kosovës gjejnë një foshnje të braktisur…

Një fëmijë është gjetur i braktisur ditën e shtunë më 22 korrik në Ferizaj. Fëmija 3-4 muajsh është gjetur i braktisur nga stafi i shërbimit emergjent primarë në Ferizaj dhe është në gjendje të mirë shëndetësore. Fotografitë e foshnjës dhe lajmin për braktisjën e tij, e ka dhënë nutricionistja Diola Dosti-Baftiu, në faqën e saj. Fëmija aktualisht po mbahet në ambjentet e spitalit. 

Share With:
Translate »
1025 Views