Urimi prej shoqje si Elias për të madhen Yllka Mujo

Ato janë nënë e bijë por që ngjasojnë shumë me njëra – tjetrën. Aktorja Yllka Mujo festonte dje ditëlindjen dhe normalisht që nuk ka munguar edhe urimi i veçantë i vajzës së saj Elia. Elia e quan nënën e saj një vajzë të bukur dhe ka shumë të drejtë sepse Yllka akoma gëzon freskinë dhe bukurinë e një vajze të re. Më poshtë postimi i Elias me urimin e veçantë:

Share With:
Translate »
917 Views