Ushtrimet gjatë shtatzënisë me binjakë, a konsiderohen të sigurta?

A jeni duke pritur binjakë? A jeni dyfish të shqetësuara për shtimin e peshës gjatë shtatzënisë? Atëherë, nëse gjeni vetën në këto pyetje, do të ishte ide e mirë të vazhdonit të lexonit këtë artikull.

Mjekët zakonisht inkurajojnë gratë shtatzëna që të ushtrojnë rregullisht. Megjithatë, nëse jeni shtatzënë me binjakë, gjithmonë është mirë të përmbaheni nga ndonjë stërvitje kardiovaskulare ose aerobike, pasi që mund të shkaktojë komplikacione shëndetësore.

Por gjithmonë mund të mbani një mënyrë jetese aktive dhe kërkoni nga gjinekologu t’u sugjerojë disa ushtrime të thjeshta nëse jeni shtatzënë me binjakë.

Ju lutemi, mos vijoni në palestër pa u konsultuar me mjekun tuaj.

Share With:
Translate »
623 Views