Vajza e Eminas është rritur mjaftueshëm sa për të veshur rrobat e mamit

Është një ndër kënaqësitë më të mëdha të fëmijëve. Ella Faria është veshur me rrobat e Eminës dhe ka vënë edhe paruke. Siç duket paska qejf flokët e verdhë. E ëma ia ka plotësuar dëshirën, sepse ka qenë dhe vetë e vogël dhe me siguri i kujtohet mirë kur vishte takat e mamit. Të gjitha vajzat e kanë bërë këtë.
Veshja e Ellas është plotësuar edhe me aksesorë. Nuk i ka lënë pa vënë një palë rruaza. A nuk duket si yll?

Share With:
Translate »
1346 Views