Vajza e Sabianit e prerë: S’dua burrë sheik se kam lekë vetë

Sapo përmendet fjala sheik të gjithëve na shkon mendja te paratë e pafundme dhe luksi i shfrenuar.

Eh, fundja, kush nuk do ta donte një partner aq të pasur…të gjithë përveç Keisi Medinit, vajzës së Sabianit.

Duke qenë se ajo frymëzohej nga Rihanna dhe kjo e fundit ka në krah një sheik, e ftuar në Thumb Keisi u pyet nëse e donte një sheik apo jo.

“Jo, nuk do ta gjeja një sheik si Rihanna!”, – shprehet modelia. “Sheike jam vetë , kam para plot sa një sheik!”

E merrni me mend sa fatlum do të jetë ai që do të martohet me “sheiken” Keisi?!

Share With:
Translate »
892 Views