“Vajzat e detit” Hera dhe Rezarta na sjellin një video të mrekullueshme nënujore

Daljet e tyre publike janë gjithonë speciale, nisur kjo nga shpirti artistik që ka Rezarta Shkurta. Një video e publikuar sot na la të gjithëve pa fjalë për disa arsye duke nisur nga format e bukuroshes, noti i përkyer, profesionalizmi i videos si dhe përshkimi shumë i gjetur i saj. Rezi është nga Durrësi dhe nuk kishte kurrsesi si të mos i kishte cilësitë që sapo përmendëm më lart. Për të mos folur pastaj për Herën që i jep ëmbëlsi cdo gjëje që prek. Shikoni videon më poshtë dhe do të na besoni…

Share With:
Translate »
1203 Views