Vajzat e femrave më të bukura të Hollivudit aspak interesuara të kopjojne nënat e tyre: Si u shfaqën në publik “gjysmë” motrat Affleck-Lopez!

Të gjithë e njohin vajzën e Jennifer Lopez Emme, por pak e njohin vajzën më të vogël qw Ben Affleck ka me ish bashkwshorten, Jennifer Garner. Seraphina është 15 vjeç dhe sapo ka pasur një ndryshim radikal që na kujton vajzën e Angelina Jolie, Shiloh.Ashtu si shumë adoleshentë që kërkojnë identitetin e tyre dhe zbulojnë personalitetin e tyre, Seraphina duket se është në atë fazë ku po provon pamje të ndryshme. Në paraqitjen e saj më të fundit, përkrah vajzës së Jennifer Lopez, Emme, adoleshentja tregoi prerjen e re të flokëve tip “djalë”.

Vajzat e femrave më të bukura të Hollivudit aspak interesuara

Për më tepër, Seraphina i ka lyer edhe flokët me ngjyrë rozë të ndezur. Seraphina gjithashtu ka një stil veshjesh androgjene, si Emme. Dy vite më parë, Jennifer Lopez iu referua identitetit gjinor të vajzës së saj, duke përdorur përemrin asnjanës gjinor “Ata”, të cilin e reja e preferonte.

Vajzat e femrave më të bukura të Hollivudit aspak interesuara
Përemri “Ata” preferohet nga njerëz me një identitet jobinar, i cili përfshin një spektër identitetesh gjinore që nuk janë ekskluzivisht mashkull apo femër, por përkundrazi bien jashtë këtij binar. Shumë njerëz jo-binarë identifikohen me një gjini të ndryshme nga gjinia që u është caktuar në lindje.

Share With:
Translate »
20 Views