Vajzat janë të babit dhe këto janë fotot më të sikletshme të tyre

S’ka gjë më të bukur në botë se dashuria e një babai për vajzën e tij. Marrëdhënia e mirë me babain është diçka thelbësore në jetën e çdo vajze.

Baballarët luajnë një rol thelbësor në zhvillimin psikologjik të vajzave të tyre në momentin që ato lindin.

Është e vështirë të përshkruash lidhjen e fortë midis të dyve.

Kur vajza rritet, është e vështirë për babain ta shohë t’i largohet.

Më poshtë janë renditur disa foto që e bëjnë këtë marrëdhënie të veçantë, të duket e dyshimtë.

Sigurisht që ai që e kryeson këtë listë është presidenti i SHBA, Donald Trump.

Rachel, 14, and her father, Spearfish Purity Ball, South Dakota.

Purity Balls are an initiative of the Clearinghouse Abstinence Organisation in South Dakota, and represent one of the concrete examples of sexual abstinence among American youth. The balls are exclusively reserved for young girls escorted by their fathers. During the ceremony, the father commits to being the protector and guardian of his daughter’s virginity, with the Christian community, his daughter and God as his witness. His daughter makes her own commitment – that of staying pure until God puts on her path the husband he has chosen for her. © Johann Rousselot/LUZphoto

Share With:
Translate »
828 Views