Valbona Mema, mama krenare si kurrë më parë

Asgjë tjetër nuk ka më rëndësi në një ditë si kjo. Valbona Mema ka përjetuar lumturinë maksimale për shkak të diplomimit të së bijës. Marsa u rrit dhe tani është një vajzë e diplomuar. Valbona ka postuar disa foto të ceremonisë dhe ka shkruar se ndihet krenare si kurrë më parë. Ngjarja e sotme i ka treguar edhe njëherë se ka bërë zgjedhjen e duhur, duke iu përkushtuar fëmijëve dhe rritjes së tyre. Pas ndarjes nga jeta të bashkëshortit, këngëtarja vendosi t`i përkushtohej fëmijëve dyfish, si nënë dhe baba. Ajo e çoi në vend amanetin. Nuk ka lumturi më të madhe për një prind:

Share With:
Translate »
2484 Views