Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë udhëtimin 31 orë

Prej dy vitesh ka jetuar në Zelandën e Re dhe duke shëtitur në vendet tropikale. Pandemia që bllokoi udhëtimet e më pas planet me familjen e saj me bashkëshortin Big Basta mbajtën këngëtaren dhe prezantuesen larg Shqipërisë e Kosovës.

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Por me një udhëtim shumë të gjatë, si nga planeti në një planet tjetër Vesa ka mbërritur në tokë shqiptare.

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Avioni i saj u ul në Aeroportin e Rinasit më në fund. Por nuk ishte vetëm largësia problemi më i madh për Vesën, edhe me këto temperatura të larta. Por përballimi i gjithë udhëtimit edhe me tranzit në Dubai me djalin e saj.

Vesa Luma duket se ka manualin e duhur se si të përballosh një fëmijë në një udhëtim me avion për plot 31 orë, nga maskat për fytyrën, tek arushi, muzika e lodrat.

Shih fotot dhe shënimet e shkëputura nga InstaStory i saj:

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

Vesa Luma ka manualin si të përballosh me një fëmijë

 

Share With:
Translate »
216 Views