Veset e pabesueshme të fëmijërisë së Robert Pattinson

Robert Pattinson bënte disa aktivitete të çuditshme kur ishte fëmijë. Në një intervistë të dhënë së fundmi, ylli i “Twilight” ka treguar se në fëmijëri ai shiste revista pornografike. “Në fakt nuk e kam thënë asnjëherë më parë këtë”, ka thënë Pattinson 31-vjeç. “Vidhja revista pornografike dhe jua shisja fëmijëve në shkollë”. Ai bëntë një fitim të madh nga vjedhja e tyre. Aktori tregon më tej se fitoi një besim të madh dhe filloi të vidhte sa më shumë derisa një ditë shitësi e kapi me çantën plot me revista. Si pasojë, shitësi njoftoi shkollën e Pattinson dhe ai u përjashtua.

Share With:
Translate »
763 Views