Video emocionuese | I marrin të vegjlit, lopa ndjek makinën pas

Ky është momenti emocionues kur një lopë ka ndjekur pas një makinë pasi i morën të vegjlit e saj.

Video e pulbikuar nga “New York Post” tregon lopën që vrapon pas makinës teksa sheh të vegjlit që janë të mbyllur në një kafaz.

Ky rast vërteton më së miri se instikti i nënës është i dukshëm dhe tek kafshët.

Desperate cow chases after her calves on their way to slaughter

Heartbreaking video shows a desperate cow chasing after her calves on their way to slaughter 💔 http://nyp.st/2zmmyp2

Posted by New York Post on Thursday, February 8, 2018

Share With:
Translate »
585 Views