Videot nga audicionet e para të Selenës, Demit dhe Mileyt do t’ju lënë pa fjalë

Ato sot janë një frymëzim për të gjithë botën mbarë, sidomos për vajzat adoleshente të cilat i shohin si idhuj. Por fillimet e tyre kanë qënë aq të thjeshta dhe të zakonshme si të cdo famijë në botë. Bëhet fjalë për Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus dhe Zendaya, yjet e Disneyt që morën hov në atë periudhë për tu bërë më pas femrat frymëzuese që ne njohim sot. Por kjo video ku ato duken në audicionet e tyre të para për aktore na vunë buzën në gaz ndërsa i shihnim.

Disney Stars Adorable First Auditions

Future Disney stars Selena Gomez and Zendaya were so, so adorable in their auditions—and just wait until Miley Cyrus sings 😍😍😍

Posted by ELLE on Monday, August 7, 2017

Share With:
Translate »
679 Views