Vogëlushi i këtij çifti ju tregon arsyen pse duhet të martoheni para se të bëheni me fëmijë

Është e thjeshtë të bëhesh emocional kur prindërit e tu martohen. E njëjta gjë ndodhi edhe me 6-vjeçarin Bryson Suber. Pamja e tij fantastike në një kostum të kuq dhe lotët që i rrëshqasin në faqe është pamja më e bukur dhe emocionuese që mund të keni parë sot gjatë gjithë ditës.

Fotografi i ceremonisë martesore kapi një moment nga djali i vogël i çiftit gjatë momentin që e ëma e tij po ecte drejt altarit. Nuk ka nevojë për shumë fjalë. Kjo foto na bëri të gjithve të ndjejmë emocionet e këtij djaloshi. Prandaj, për t’ia kursyer fëmijëve këto emocione kaq të mëdha, mundohuni ta organizoni dasmën para së t’i sillni ata në jetë.

Por sigurisht që Bryson nuk ishte duke qarë gjatë gjithë ceremonisë. “Ta shikoje atë që po shprehte gjithë atë emocion dhe gëzim për bashkimin e prindërve të tij ishte, seriozisht, momenti më i fuqishëm emocional që kam kaluar në jetën time” – tha e ëma e tij.

Share With:
Translate »
697 Views