Vogëlushi në kërkim të një lodre përfundon brenda në makineri

Një djalë i vogël ka mbetur në një makineri lojërash ndërsa po tentonte për të fituar një prej tyre.

Mason u zvarrit në derën e vogël të makinës, ku kërkonte që të binte një lodër. Një punonjës zjarrfikësesh po ushqehej në një restorant aty pranë, ku vuri re se Mason ishte i bllokur.

“Djali ishte ulur mbi makinerinë dhe dukej tepër i qetë,” – njoftoi departamenti i zjarrfikëseve.

Vogëlushi mori lodrat që dëshironte dhe më pas iu bashkua familjes për të ngrënë darkë.

Often times we say to ourselves that you never know what the next shift will bring. The unexpected ways we get to help…

Posted by Titusville Fire and Emergency Services on Wednesday, February 7, 2018

 

Share With:
Translate »
676 Views