Vogëlushja me aftësi të mahnitshme akrobatike, balancohet pa problem mbi një lodër

Avery Johnson nga Arkansas e Shteteve të Bashkuara, ka befasuar shikuesit me aftësitë e mahnitshme akrobatike. Megjithëse ende nuk i ka dy vjet, ajo është ngjitur dhe ka qëndruar në këmbë sipër lodrës që kishte një pjesë të ngritur. “Sigurisht se do të jetë olimpistë”, si dhe “shumë e shkathtë në balancim”, ishin dy komentet që u pëlqyen më së shumti. Përvec se u panë shumë herë në internet, këto veprime fizike të saj u komentuan pozitivisht edhe nga njohësit e sportit në emisione të ndryshme televizive.

Share With:392 Views